Venniveggen

The four different Venniveggen sculptures (Friend-in-the-wall) at the new BjĂžnnhaug centre for disabled children in Brumunddal, are made of Corian, turned birch wood and steel concave and convex mirrors, and they contain various added elements for tactile and cognitive experiences and reflections of self, body and space. The largest sculpture is mounted on the main entrance facade, welcoming the children and visitors to the centre, the other three on concrete walls in the interior. Commissioned by Ringsaker Kommune. 270x120cm. October 2015.

35_vennifasadefrontweb.jpg
     Photo: Cathrine Kullberg 
35_vennifasade4web.jpg
     Photo: Cathrine Kullberg 
35_detaljveniute1web.jpg
     Photo: Cathrine Kullberg 
35_venniveggen2persp1.jpg
     Photo: Gunnar Klingwall 2016 
35_venniveggen2detalj4.jpg
 Photo: Gunnar Klingwall 2016   Photo: Gunnar Klingwall 2016 
35_venniveggen2detalj1.jpg
     Photo: Gunnar Klingwall 2016 
35_venniveggen3persp3.jpg
     Photo: Gunnar Klingwall 2016 
35_venniveggen3front1.jpg
     Photo: Gunnar Klingwall 2016 
35_venniveggen3detalj6.jpg
     Photo: Gunnar Klingwall 2016 
35_detaljmintfinger2large.jpg
     Photo: Cathrine Kullberg 
35_venniveggen4persp5.jpg
     Photo: Gunnar Klingwall 2016 
35_venniveggen4persp2.jpg
     Photo: Gunnar Klingwall 2016 
35_venniveggen4detalj1.jpg
     Photo: Gunnar Klingwall 2016 
35_venniveggen4detalj3.jpg
     Photo: Gunnar Klingwall 2016